Tilbyd materiale

I formularen herunder, kan du tilbyde et byggemateriale, som du har i overskud. Når du opretter en annonce, vil der blive sendt en notifikation til andre, som abonnerer på notifikationer i den valgte kategori.

Tilbyd materiale
Annoncetype *

Oplysninger om materialet

Sørg for at vælge et kort med præcist navn til din annonce. Dette bliver overskriften i lister og oversigter på bygcirkulært.dk. Eksempel: "Røde mursten", eller "Gulvbrædder"
Her skal du lave en udvidet beskrivelse af det materiale du udbyder. Eksempel: "Gulvbrædder rå, uden maling/lak"
Maximum upload size: 516MB
Upload et billede af dit materiale. Hvis du ikke har et billede af materialet, kan du anvende din virksomheds logo. Vælg gerne billeder over 800x600 px i bredformat, så vises de pænest på hjemmesiden. PAS PÅ! brug KUN billeder du har rettigheder til. Krav vedr. misbrug af billeder, vil blive videresendt til dig.
Særlige krav, eller forhold, som modtageren af materialet skal kende Eksempel: "Der er taget analyser af malingen", "Gulvbrædderne er ubehandlede", "inventar i god stand" eller lignende.
Her kan du skrive din pris/ ønskede pris på dit materiale. Eksempel: "100kr pr. ton", "GRATIS", "25kr pr. stk" eller lignende.

Materialets tilgængelighed

Dato hvor materialet er tilgængeligt.
Denne dag udløber annoncen.

Kontaktoplysninger

Herunder skal du indtaste kontaktoplysninger på den person som tilbyder materialet
Sender

Cases

close

Tilmeld notifikationer

Her kan du tilmelde dig notifikationer på bygcirkulært.dk Så får du automatisk besked, når der er nye annoncer i de kategorier du har valgt herunder.